Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Vit laminat
4.935:-
Björkfanér
5.535:-
Svart linoleum
5.725:-

Produktbeskrivning

Bord 90C från Artek, formgivet av Alvar Aalto 1935. Ett nätt men ändå rymligt sidobord med ben i formpressad björk och 4 cm tjock bordsskiva i tre olika utföranden – vit laminat, svart linoleum eller björkfanerad. 

Artek

Artek grundades 1935 av fyra unga idealister: Alvar och Aino Aalto, Maire Gullsichsen och Nils-Gustav Hahl, för att marknadsföra Alvar Aaltos möbler, lampor och textilier. En lång tradition som tillverkare av bruksföremål har gjort Artek till ett internationellt känt och uppskattat kvalitetsmärke. Arkitekt Alvar Aalto skapade på 30-talet en funktionell arkitektur- och inredningsstil som grundade sig på en human och naturnära ideologi. Hans vackra och praktiska möbler har behållit sin popularitet världen runt oberoende av modets växlingar.

 

Idag är Artek känt som en av de mest innovativa bidragarna till modern design genom att bygga vidare på arvet från Alvar Aalto. Funktionalitet och tidlös estetik är de grundläggande byggstenarna i skapandet av varje produkt som bär namnet Artek. Arteks omfattande möbelsystem är baserat på orginalidéen om system och standards, vilket har sitt ursprung i Alvar Aaltos L-system. Arteks möbler kan hittas i olika slags miljöer; allt från offentliga rum till hemmet, museum till skolor och hotel till kontor.

Bord 90C Vit laminat

Sidobord

4.935:-
Ord. pris: 4.935:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Artek
 • Mått:

  Ø: 60 cm
  Höjd: 74 cm
 • Design:

  Alvar Aalto
 • Material:

  Björk, laminat
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–12 veckor
 • Prod. id.:

  33922 / 33921

Produktskiss

Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter