Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Dinosaurie – påslakanset med fototryck från Snurk. I dessa lakan kan du drömma dig tillbaka till den tid då dinosaurier vandrade fritt på våra gator. De har varit utdöda i miljontals år, men är lika coola som någonsin. Vågar du somna mellan knivskarpa tänder?

SNURK

Snurk är ett varumärke baserat i Amsterdam som specialiserat sig på vad de kallar för "horizontal living" – produkter som hyllar konsten av att göra absolut ingenting. Snurk grundades år 2007 av Peggy van Neer och Erik van Loo. Företaget föddes ur en idé om att skapa ett bäddset med fotoprint av en kartong, särskilt tillverkad för välgörenhet för unga hemlösa i Nederländerna. Ett påslakan och ett örngott föreställande en kartong på en trottoar designades och bäddsetet sålde slut på nolltid. Med tiden utvecklades denna idé till vad Snurk erbjuder idag – ett utbud av unika, lekfulla bäddset med realistiska fototryck. Trycken designas fortfarande i Holland, medan produktionen sköts i Portugal.

Dinosaurie

Påslakanset

695:-
Ord. pris: 695:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  SNURK
 • Mått:

  150x210 cm
  + 1 st 50x60 cm
 • Material:

  100% bomull
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Tvättmaskin 40°C
 • Prod. id.:

  49565
Visa fler produkter
Liknande produkter