Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
40x40 cm
650:-
50x50 cm
1.085:-

Lägg till innerkudde

 

Produktbeskrivning

I Arteks abc Collection finner vi denna uttrycksfulla prydnadskudde. Det klassiska Zebratyget som pryder den finner vi på flera av Arteks ikoniska möbler. Detta tyg är av högsta kvalitet och är mycket slitstarkt. Kudden kommer i två olika storlekar och stängs med dragkedja längs med ena sidan.

Artek

Artek grundades 1935 av fyra unga idealister: Alvar och Aino Aalto, Maire Gullsichsen och Nils-Gustav Hahl, för att marknadsföra Alvar Aaltos möbler, lampor och textilier. En lång tradition som tillverkare av bruksföremål har gjort Artek till ett internationellt känt och uppskattat kvalitetsmärke. Arkitekt Alvar Aalto skapade på 30-talet en funktionell arkitektur- och inredningsstil som grundade sig på en human och naturnära ideologi. Hans vackra och praktiska möbler har behållit sin popularitet världen runt oberoende av modets växlingar.

 

Idag är Artek känt som en av de mest innovativa bidragarna till modern design genom att bygga vidare på arvet från Alvar Aalto. Funktionalitet och tidlös estetik är de grundläggande byggstenarna i skapandet av varje produkt som bär namnet Artek. Arteks omfattande möbelsystem är baserat på orginalidéen om system och standards, vilket har sitt ursprung i Alvar Aaltos L-system. Arteks möbler kan hittas i olika slags miljöer; allt från offentliga rum till hemmet, museum till skolor och hotel till kontor.

Zebra 40x40 cm

Prydnadskudde

650:-
Ord. pris: 650:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Artek
 • Mått:

  40x40 cm
 • Design:

  Artek
 • Material:

  56% ull, 39% bomull, 5% akryl
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–12 veckor
 • Tillbehör:

  Tillval innerkudde i fjäder/dun
  Öko-Tex märkt
 • Prod. id.:

  39636 / 39635
Visa fler produkter
Liknande produkter