Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
0
295:-
1
295:-
2
295:-
3
295:-
4
295:-
5
295:-
6
295:-
7
295:-
8
295:-
9
295:-

Produktbeskrivning

Wire Number är ett numerologiskt system för inom- och utomhusentréer designade av Erik Olsson och Kyuhyung Cho för Naknak. Inspirationen kommer från de vackra fasadsiffrorna på gamla hus och lysande neonskyltar.

 

Alla siffror är unika tack vare en speciell tillverkningsmetod där maskinarbete kombineras med hantverk. Skickliga hantverkare böjer stålet för hand till de specifika kurvorna för varje siffra.

 

Erik Olofsson har en bakgrund hos modehuset Acne och har idag en designstudio i Stockholm, Studio E.O. Kyuhyung Cho är också yrkesverksam i Stockholm och driver en multidisciplinär designstudio.

  

NakNak

Naknak arbetar med de mest spännande och intressanta formgivarna världen över för att ta fram enkla, funktionella och vackra objekt. Fokus ligger på produkter som används för att organisera hemmet. I en familjeägd metallverkstad i Taiwan tillverkas de flesta av Naknaks produkter genom avancerad teknik utförd av hantverkare med lång erfarenhet och imponerande skicklighet. Namnet Naknak är sprunget ur ljudet som kommer från metallverkstaden – ”knock knock”. Det representerar hantverket och materialet som är hjärtat i alla Naknaks produkter.

Wire Number White 0

Väggdekor

295:-
Ord. pris: 295:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  NakNak
 • Mått:

  Bredd: 3,6 cm
  Djup: 4,2 cm
  Höjd: 10,6 cm
 • Design:

  Kyuhyung Cho & Erik Olovsson
 • Material:

  Stål
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Prod. id.:

  54844 / 54834
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter