Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Coco
380:-
Frida
380:-
Jean Paul
380:-
Karl
380:-
Pirate
380:-
Salvador
380:-
Thief
380:-
Ziggy
380:-
Pumpkin
380:-
Skeleton
380:-

Produktbeskrivning

Becky Kemp är konstnären bakom Londonbaserade designstudion Sketch.inc. Uppväxt i en konstnärsfamilj har det alltid varit självklart för Becky att hon ville skapa och designa. Sketch.inc grundades 2011 och hennes små handmålade Kokeshi-dockor blev snabbt en snackis i designvärlden. Kokeshi-dockor är traditionella japanska figurer som kännetecknas av ett stort huvud på en enkel kropp. Vissa av de uttrycksfulla dockorna kommer direkt från Beckys fantasi medan andra är inspirerade av ikoner inom konst- och modevärlden. Varje docka är handmålad.

Lucie Kaas

Det var upptäckten av ett ikoniskt mönster och ett antal äldre träfigurer som 2012 ledde Esben Gravlev att starta Lucie Kaas. Berörd av historien som återspeglades i objekten bestämde han sig för att berätta deras historia för resten av världen. Att skapa produkter som berättar en historia är fortfarande grundstenen i det danska varumärkets designfilosofi.  Lucie Kaas har på kort tid rönt stor framgång och finns idag representerade i mer än 30 länder världen över.

Kokeshi Coco

Träfigur

380:-
Ord. pris: 380:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Lucie Kaas
 • Mått:

  Höjd: 14,5 cm
 • Design:

  Sketch.inc
 • Material:

  Handmålat Schima Superba trä
 • Leveranstid:

  Ca 2–10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  44926 / 44917
Visa fler produkter
Liknande produkter