Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Mattor / Mönstrade mattor / Brooklyn Rug 180x240 cm A22 Meadow Green
Välj utförande
A22 Meadow Green
31.500:-
(35.000:-)
E37 Straw Yellow
31.500:-
(35.000:-)

Produktbeskrivning

Brooklyn Rug, mönstrad ullmatta från Linum. Inspirerad av mossbelupna stenar har formgivaren Karin Ward skapat ett mönster där det naturnära står i perfekt balans med ett återhållsamt grafisk uttryck. Mattan är producerad i samarbete med den svenska mattproducenten Kasthall. Brooklyn Rug mäter 180x240 cm och kommer i två vackra färgställningar.

Linum

Linum grundades 1966 och har i mer än 40 år designat, utvecklat och producerat textila kvalitetsprodukter.Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linums kultur. Linum är stolta över och måna om kvalitet inom design, funktion och tillverkning. Linum säljs i mer än 20 länder och förutom hos oss på Länna Möbler kan du hitta Linum på Printemps i Frankrike och på Selfridges i London. Linum har ett brett urval av kvalitetstextilier för hemmet med produkter som tål att användas både till vardags och till fest. De arbetar med naturmaterial av högsta kvalitet i både garner, färger och sömnad. Linums produkter speglar svensk design, kvalitet och mångårig textiltradition. Linums sortiment ger dig stora koordinationsmöjligheter och du finner ett sortiment som kan kombineras utifrån dina behov av färger och atmosfär i ditt hem.

Brooklyn Rug 180x240 cm A22 Meadow Green

Mönstrad matta

31.500:-
Ord. pris: 35.000:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Linum
 • Mått:

  180x240 cm
 • Design:

  Karin Ward
 • Material:

  70% ull, 30% lin
 • Leveranstid:

  Ca 2–6 veckor
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
Visa fler produkter
Liknande produkter