Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Horizon är en serie mattor i ull och viskos formgivna av Mattias Stenberg för Asplund. Mattorna är ett konstverk i sig och passar därför lika bra att ha som väggbonader. 

 

Mattias Stenberg om serien: "Jag har inspirerats av min farfar som satt och tittade på samma horisont hela sitt liv. När jag var yngre tänkte jag att det måste vara tråkigt, men nu har jag min egen horisont som ger mig ro och glädje. Vi är många som har ett hav, en sjö eller en äng där vi kan meditera och se årstiderna växla." 

 

Se även Horizon Field och Horizon Ice

Asplund

Asplund grundades 1990 och filosofin har alltid varit att skapa tidlösa produkter av hög kvalitet med rena, eleganta linjer. Influenserna kommer från det svenska kulturarvet och den skandinaviska enkelheten. Asplund erbjuder ett brett sortiment av bord, sideboards, stolar, mattor, inredningsdetaljer samt förvaringsmöbler - däribland Snö från 1994. Idag är Snö en svensk klassiker tack vare sitt egna uttryck, den höga kvaliteten och de många användningsområdena. Asplunds sortiment förnyas och utvecklas ständigt och varumärket har nära samarbeten med några av Sveriges mest framstående arkitekter och formgivare. Namn som Thomas Sandell, Jonas Bohlin, Thomas Eriksson och Claesson Koivisto Rune bidrar till ett Asplund som växer i anseende - både i Sverige och övriga världen. 

Horizon Midnight

Mönstrad matta

21.120:-
Ord. pris: 21.120:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Asplund
 • Mått:

  160x240 cm
 • Design:

  Mattias Stenberg
 • Material:

  Ull och viskos
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Övrigt:

  Observera att viskos är mycket känsligt för väta. Följ skötselråden som följer med din matta.
 • Prod. id.:

  43538
Visa fler produkter
Liknande produkter