Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Björk
(2.635:-) 2.440:-
Ek
(3.620:-) 3.425:-

Välj ytbehandling/färg

Dyna på köpet

Produktbeskrivning

Carl Malmstens Lilla Åland är en smäcker och klassisk pinnstol som under mer än 70 år har befäst sin ställning som många svenskars favorit och en sann trotjänare i Stolabs sortiment. Inspirationen fick Carl Malmsten vid ett besök i Finnströms kyrka på Åland, där några olika pinnstolar stod uppradade. Han ritade av dessa och efter vissa egna justeringar och kompletteringar, typiska för Carl Malmstens stil, kunde en serietillverkning påbörjas.

Stolab

Stolab grundades 1907 i småländska Smålandsstenar och har sedan dess producerat vackra och funktionella möbler av hög kvalitet. Med yrkesskickliga hantverkare som värnar om traditionen och formgivare som förfinar och utvecklar produkterna skapas tidlösa möbler i massivt trä – stolar, bord, förvaring och entrémöbler. En äkta Stolabmöbel har en inbränd kvalitetsstämpel med logotype och tillverkningsår. Stolabs storsäljare och en älskad favorit är Carl Malmstens pinnstol Lilla Åland. 

Lilla Åland Björk

Pinnstol

2.440:-
Ord. pris: 2.635:-
Nu bjuder vi på en rund ulldyna från Designerseye (värde 195:-) vid köp av pinnstolen Lilla Åland. Välj mellan fyra olika färger. Erbjudandet gäller under en begränsad period och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Produktinformation

 • Varumärke:

  Stolab
 • Mått:

  Bredd: 44 cm
  Djup: 57 cm
  Höjd: 88 cm
  Sitthöjd: 44 cm
 • Design:

  Carl Malmsten
 • Material:

  Massiv björk
 • Leveranstid:

  Ca 2–6 veckor
 • Övrigt:

  Levereras monterad
 • Prod. id.:

  39653 / 1144
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter