Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Grey Ash Veneer
16.250:-
Black Marble
25.000:-

Produktbeskrivning

Saw är en serie bord och bänkar formgivna av Ida Linea Hildebrand för Friends & Founders. Benen i lackerat stål är V-formade för ett nätt utseende och skivan är konstruerad så att bordet kan fungera både som matplats och arbetsplats – precis som förr då hemmen ofta bara hade plats för ett fåtal möbler. Saw Rounded karaktäriseras av sina rundade kanter och finns att få med toppskiva i både massivt trä och marmor. 

Friends & Founders

Det svenska varumärket Friends & Founders grundades 2013 av Rasmus & Ida Linea Hildebrand och filosofin är "Favorite Spots" – utrymmet som betonar och firar det unika hos varje individ. Formgivarna inspireras av vardagen och uppmuntar alla till att leva i nuet med orden: "Handplocka ditt eget liv, skapa din egen historia och få saker att hända". Tanken är att omge sig med genuina saker som verkligen betyder något eller som påminner dig om något eller någon. Att omge sig med färre, men viktigare föremål. 

 

Sortimentet är designat för alla tänkbara sammanhang och tillfällen och fungerar lika bra inne som ute, på kontoret som i hemmet. Produkterna kännetecknas av starka siluetter och det skandinaviska arvets enkelhet. Friends & Founders är ovilliga att kompromissa när det gäller design och att förverkliga sina idéer. Att minimera mängden material, både i själva produkten men även i tillverkningsprocessen, och att balansera på gränsen för vad som är tekniskt möjligt fascinerar duon. 

Saw Rounded Table Grey Ash Veneer

Matbord

16.250:-
Ord. pris: 16.250:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Friends & Founders
 • Mått:

  Bredd: 230 cm, Djup: 90 cm, Höjd: 75 cm
 • Design:

  Ida Linea Hildebrand
 • Material:

  Skiva i massivt mattlackerat trä, underrede i pulverlackerat stål
 • Leveranstid:

  Ca 6 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Montering:

  Produkten levereras omonterad.
 • Tillbehör:

  Möbeltassar i plast ingår
 • Övrigt:

  För både inom- och utomhusbruk
 • Prod. id.:

  48892 / 48893
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter