Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Saw är en serie bord och bänkar formgivna av Ida Linea Hildebrand för Friends & Founders. Benen i lackerat stål är V-formade för ett nätt utseende och skivan är konstruerad så att bordet kan fungera både som matplats och arbetsplats – precis som förr då hemmen ofta bara hade plats för ett fåtal möbler. Saw 2 Parts karaktäriseras av den tudelade toppskivan i massiv mattlackerad ask. 

Friends & Founders

Det svenska varumärket Friends & Founders grundades 2013 av Rasmus & Ida Linea Hildebrand och filosofin är "Favorite Spots" – utrymmet som betonar och firar det unika hos varje individ. Formgivarna inspireras av vardagen och uppmuntar alla till att leva i nuet med orden: "Handplocka ditt eget liv, skapa din egen historia och få saker att hända". Tanken är att omge sig med genuina saker som verkligen betyder något eller som påminner dig om något eller någon. Att omge sig med färre, men viktigare föremål. 

 

Sortimentet är designat för alla tänkbara sammanhang och tillfällen och fungerar lika bra inne som ute, på kontoret som i hemmet. Produkterna kännetecknas av starka siluetter och det skandinaviska arvets enkelhet. Friends & Founders är ovilliga att kompromissa när det gäller design och att förverkliga sina idéer. Att minimera mängden material, både i själva produkten men även i tillverkningsprocessen, och att balansera på gränsen för vad som är tekniskt möjligt fascinerar duon. 

Saw 2 Parts Table

Matbord

20.000:-
Ord. pris: 20.000:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Friends & Founders
 • Mått:

  Bredd: 200 cm, Djup: 80 cm, Höjd: 75 cm
 • Design:

  Ida Linea Hildebrand
 • Material:

  Skiva i massiv matt svartbetsad ask, underrede i pulverlackerat stål
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–8 veckor
 • Montering:

  Produkten levereras omonterad.
 • Tillbehör:

  Möbeltassar i plast ingår
 • Prod. id.:

  48898
Visa fler produkter
Liknande produkter