Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Short
1.375:-
Tall
1.750:-

Produktbeskrivning

Stone Candle Holder Brass, ljusstake från Eclectic by Tom Dixon. Tillverkad i mässing och Morwadmarmor är Stone Candle Holder ett elegant inslag i din inredning. Finns i två varianter, en låg och en hög. Den lägre varianten är vändbar, och ljuset kan därför placeras på båda sidor beroende på tillfälle och vart den är placerad.

 

Stone är en serie från Eclectic by Tom Dixon bestående av finaste Morwadmarmor och mässing. Då marmor är ett naturmaterial förekommer skillnader i struktur och ådring. De båda naturmaterialen marmor och mässing får en vacker patina med åren. 

Tom Dixon

Det brittiska designmärket Tom Dixon grundades 2002 av Tom Dixon och David Begg med fokus på belysning och möbler. Med ett stort engagemang för innovation och ett mål att återuppliva den brittiska möbelindustrin är märket Tom Dixon inspirerat av det unika arvet, det individualistiska nyskapandet och den robusta, raka ingenjörskonsten som är så typisk för de brittiska öarna.

 

Tom Dixons produkter har förvärvats av världens mest kända museum och finns nu i permanenta utställningar över hela världen från Victora & Albert Museum till museer i New York, Boston, Paris och Tokyo. Tom Dixon tilldelades Order of the British Empire 2001 och utsågs till Designer of the Year 2008 av Architektur & Wohnen Magazine.

Stone Candle Holder Brass Short

Ljusstake

1.375:-
Ord. pris: 1.375:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tom Dixon
 • Mått:

  Ø: 8,5 cm
  Höjd: 25 cm
 • Design:

  Tom Dixon
 • Material:

  Marmor, mässingpläterat stål
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–6 veckor
 • Prod. id.:

  50272 / 50271

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter