Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Rostfritt stål
530:-
Koppar
530:-
Mässing
530:-
Svart
530:-

Produktbeskrivning

Etch ljushållare från Tom Dixon är en del av serien Etch som även innehåller en taklampa. Den framställs genom en industriell process som används vid tillverkning av elektronikdelar. Detta gör att detaljerade mönster kan skäras genom metallen, vilket ger en mycket fin effekt när ljuset är tänt.

Tom Dixon

Det brittiska designmärket Tom Dixon grundades 2002 av Tom Dixon och David Begg med fokus på belysning och möbler. Med ett stort engagemang för innovation och ett mål att återuppliva den brittiska möbelindustrin är märket Tom Dixon inspirerat av det unika arvet, det individualistiska nyskapandet och den robusta, raka ingenjörskonsten som är så typisk för de brittiska öarna.

 

Tom Dixons produkter har förvärvats av världens mest kända museum och finns nu i permanenta utställningar över hela världen från Victora & Albert Museum till museer i New York, Boston, Paris och Tokyo. Tom Dixon tilldelades Order of the British Empire 2001 och utsågs till Designer of the Year 2008 av Architektur & Wohnen Magazine.

Etch Tealight Holder Dot Rostfritt stål

Ljushållare

530:-
Ord. pris: 530:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tom Dixon
 • Mått:

  Höjd: 12,6 cm
  Ø: 10,2 cm
 • Design:

  Tom Dixon
 • Material:

  Rostfritt stål
 • Leveranstid:

  Ca 1–3 veckor
 • Prod. id.:

  27172 / 27171
Visa fler produkter
Liknande produkter