Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Servitören, modulljusstake i lackerat stål från Tingest. Servitören kombinerar den klassiska armljusstaken med flera funktioner. Bestäm själv hur du vill använda den: använd den i köket till oljor och färska kryddor, i sovrummet med förvaring för smycken och kanske en liten blomkvist, i vardagsrummet med en krukväxt och några ljus. Servitören fungerar också bra på arbetsplatsen; här kan du förvara pennor, gem och annat smått. Denna röda utgåva kommer i en starkt begränsad upplaga.

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Servitören Röd Specialutgåva

Modulljusstake

1.990:-
Ord. pris: 1.990:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Max Ø: 33,4 cm
  Fot Ø: 18,5 cm
  Höjd: 42 cm
 • Design:

  Alexander Lervik
 • Material:

  Lackerat stål
 • Leveranstid:

  Lagervara med reservation för slutföräljning.
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  38760