Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Pythagoras, ljusstake formgiven av Broberg & Ridderstråle för Tingest. Denna ljusstake är sin återhållsamma estetik till trots otroligt effektfull. Den nätta tråd som utgör dess bas bildar en uppsjö geometriska former, föränderliga allt beroende på åskådarens perspektiv. Pythagoras är tillverkad av stål, lackerat med matt strukturlack.

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Pythagoras

Ljusstake

790:-
Ord. pris: 790:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Bredd: 24 cm
  Djup: 20 cm
  Höjd: 21 cm
 • Design:

  Broberg & Ridderstråle
 • Material:

  Pulverlackerat stål
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  47235
Visa fler produkter
Liknande produkter