Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Medium
1.390:-
Large
1.390:-

Produktbeskrivning

Herrgård, ljusstake i skinn och mässing, formgiven av Alexander Lervik för Tingest. Ett gediget hantverkskunnande ligger bakom denna vackra ljusstake. Tingest har i samarbete med ett erkänt garveri använt den klassiska lindningstekniken av skinn för att skapa en ljusstake med stark identitet.

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Herrgård Natur Medium

Ljusstake

1.390:-
Ord. pris: 1.390:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Ø: 10 cm
  Höjd: 20,5 cm
 • Design:

  Alexander Lervik
 • Material:

  Skinn, mässing
 • Leveranstid:

  Lagervara med reservation för slutförsäljning
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  38367 / 38365
Visa fler produkter
Liknande produkter