Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
White
750:-
Pink
900:-
Black
900:-

Produktbeskrivning

Hurricane Soda, ljuslykta från Skogsberg&Smart. Hurricane Soda är tillverkad enligt gammalt traditionellt hantverk. Genom att addera natriumkarbonat under tillverkningsprocessen uppstår bubblor i glasmassan som sedan finns kvar när glaset härdats. Ingen lykta är den andra lik, antalet bubblor varierar och skapar ett unikt mönster för varje lykta.

 

Observera att tillverkaren rekommenderar ett litet 35 mm värmeljus, då de större värmeljusen kan skapa spänningar i godset som gör att lyktan kan spricka. 

Skogsberg&Smart

Skogsberg&Smart är ett livfullt och innovativt företag som skapar skräddarsydda produkter för inredningsmarknaden. De började med att lansera den handblåsta ljuslyktan Hurricane 2008 och har sedan dess skapat ett antal utsökta lyktor och vaser i glas. De intrikata och vågade produkterna framställs av skickliga hantverkare i Böhmen, staden som är hem till världens mest berömda glasblåsare. Varje produkt är handblåst och handmålad vilket ger varje produkt sitt alldeles egna uttryck. Företaget ägs av Magnus Skogsberg och Mimmi Smart, båda kreatörer sedan 15 år tillbaka, aktiva inom reklam och media.

Hurricane Lamp Soda White

Ljuslykta

750:-
Ord. pris: 750:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Skogsberg&Smart
 • Mått:

  Ø: 10 cm
  Höjd: 12 cm
 • Design:

  Skogsberg&Smart
 • Material:

  Glas
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Övrigt:

  Tillverkaren rekommenderar ett litet 35 mm värmeljus, då de större värmeljusen kan skapa spänningar i godset som gör att lyktan kan spricka
 • Prod. id.:

  50317 / 50314
Visa fler produkter
Liknande produkter