Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Svart
399:-
Vit
399:-
Krom
499:-
Mässing
499:-

Produktbeskrivning

POV Candleholder Wall, ljuslykta formgiven av Note för danska Menu. POV står för "Point Of View" och beroende på från vilken vinkel du tittar på ljuslyktan kan du uppleva den som allt från en platt grafisk bild (rakt framifrån ser den ut som en tvådimensionell bild av en kub ritad i ett tredimensionellt perspektiv) till att den nästintill ser ut att sväva i luften. Låt en lykta skina ensam eller sätt upp flera och skapa en grafisk vägginstallation.

Menu

Det danska designföretaget Menu har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som Menu har blivit kända för. Menu har många erkända formgivare under sitt tak som alla hjälper till att bidra till Menu's vision. Tänk enkelhet, användarvänlighet och prismedveten produktion. Rena linjer med fokus på hantverksskicklighet och funktion. En palett av naturnära färger och varma toner. Modern, diskret och hantverksmässig minimalism.

POV Candleholder Wall Svart

Ljuslykta

399:-
Ord. pris: 399:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Menu
 • Mått:

  Bredd: 18,5 cm
  Djup: 10,5 cm
  Höjd: 21 cm
 • Design:

  Note Design Studio
 • Material:

  Pulverlackat stål
 • Leveranstid:

  Lagervara med reservation för slutförsäljning
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  33687 / 33682
Visa fler produkter
Liknande produkter