Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Inredningsdetaljer / Ljusstakar och lyktor / Gloria Small Ø31 cm
Välj utförande
Small Ø31 cm
1.000:-
Big Ø41 cm
1.200:-

Produktbeskrivning

Den prisbelönta designduon Broberg & Ridderstråle ligger bakom den vackra ljusstaken Gloria från Klong. När Gloria tänds tycks cirkeln glöda av stearinljusets varma sken, släckt blir den ett skulpturalt inslag i rummet med sin eleganta, rena form. Ljusstaken tillverkas i solid mässing och kommer i två olika storlekar.

Klong

KLONG Intermestic utvecklar basföremål för hemmet och det dukade bordet. Inspirationen kommer från många olika kulturer. KLONG Intermestics produkter har oftast svensk formgivning men det mesta tillverkas utomlands. Designprocessen har genom åren resulterat i ett globalt nätverk där producenter och designer utbyter erfarenheter. Föremålen tas fram med respekt för människan och naturen. Och ska vara till glädje och nytta för brukaren under lång tid. KLONG Intermestic AB startades av Eva Hjertberg år 1999.

KLONG Interior utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till någon värdefullt. Som man både vill vårda, som håller länge och man aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få. Hos KLONG Interior förenas det självklara med något oväntat. KLONG Interior vill ta fram möbler och belysning som producerats med respekt för människan och naturen. Det mesta i KLONG Interiors kollektion tillverkas i Sverige. Varje möbel ska vara till glädje och nytta för brukaren under lång tid.KLONG Interior startades av Eva Hjertberg och Jonas Bohlin år 2005.

Gloria Small Ø31 cm

Ljusstake

1.000:-
Ord. pris: 1.000:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Klong
 • Mått:

  Ø:31 cm Bas Ø:6 cm H:34 cm
 • Design:

  Broberg & Ridderstråle
 • Material:

  Solid mässing
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Prod. id.:

  44386 / 44384
Visa fler produkter
Liknande produkter