Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small
629:-
Medium
689:-

Produktbeskrivning

Alfredo Candleholder, ljusstake formgiven av Alfredo Häberli för Georg Jensen. De stilistiskt designade ljusstakarna har en vackert kurvig fot och en bottenplatta som tillåter ljusets låga att reflekteras i den blanka ytan på ett effektfullt sätt. Signaturlinjerna hos Alfredo-designen

Kollektionen Alfredo från Georg Jensen är formgiven för att ge din vardag stil och är perfekt både i köket och på matbordet. De dagliga göromålen ska vara en glädje - från morgonkaffet till tillagningen av kvällsmiddagen. Det är de små sakerna vi företar oss som ger oss glädje. När vi värdesätter föremålen vi använder ökar det glädjen i de dagliga rutinerna.

Den stilrena kollektionen är tillverkad av material som porslin, stål, ek, silikon och glas och är både flexibel och funktionell. Materialen står i perfekt harmoni till varandra och gör kollektionen elegant och enhetlig.

Georg Jensen

Georg Jensen är ett danskt designföretag grundat 1904 av silversmeden med samma namn. Företaget är känt för sina produkter av hög kvalitet designade av erkända formgivare som Arne Jacobsen, Henning Koppel, Sigvard Bernadotte och Maria Berntsen m.fl. I sortimentet finns en rad köksaccessoarer och inredningsdetaljer som skålar, bestick, tekannor och ljusstakar. Georg Jensens vision är att tillverka unika och tidlösa produkter av hög kvalitet.

Alfredo Candleholder Small

Ljusstake

629:-
Ord. pris: 629:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Georg Jensen
 • Mått:

  Ø: 11,5 cm
  Höjd: 12 cm
 • Design:

  Alfredo Häberli
 • Material:

  Putsat rostfritt stål
 • Leveranstid:

  Ca 2–10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50308 / 50305
Visa fler produkter
Liknande produkter