Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Dåtid och nutid smälter samman i Coupled ljuslampett från Ferm Living där spegelglaset behandlats för en antik look - en intressant stilkrock mot den i övrigt moderna estetiken. Ljuset reflekteras på ett dekorativt sätt och skapar ett spännande ljusspel i rummet.

Coupled Candleholder Oval i färgen Moss Green är en av två väggljusstakar från Ferm Livings vår/sommar-kollektion 2017. Den andra, Coupled Candleholder Round, skiftar i blått och har en rund spegel.

 

Observera leverans i juni 2017.

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Coupled Candleholder Oval

Väggljusstake

615:-
Ord. pris: 615:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  Bredd: 16 cm
  Djup: 10,5 cm
  Höjd: 37 cm
 • Material:

  Antikt spegelglas med pulverlackerad metallram
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Prod. id.:

  51002
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter