Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Mono Cat, gosedjur från Donna Wilson. Mono älskar övergångsställen och mintkarameller. Mono är 28 cm hög och är stickad för hand i Skottland i mjuk lammull.

Donna Wilson

Donna Wilson startade sitt företag 2003 efter att ha gjort udda stickade gosedjur för sin sista utställning på Royal College of Art. Gosedjuren sålde slut och sedan dess har hon byggt sitt företag på att designa och tillverka en samling udda och intressanta kuddar, lyxiga lammullsfiltar och en rad olika produkter för dig och ditt hem.

Ursprungligen från Skottland, driver Donna en ateljé och verkstad i London. Hennes hårt arbetande team stickar, syr, packar och skickar ut produkter till privatpersoner och designbutiker runt om i världen - 25 länder vid den senaste räkningen!

Donna Wilson brinner för att skapa produkter som människor kan koppla ihop med studion och som deras kunder kommer att älska. De använder brittiska tillverkare och leverantörer där så är möjligt för att göra sitt för att hålla hantverket vid liv.

Mono Cat

Tygleksak

510:-
Ord. pris: 510:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Donna Wilson
 • Mått:

  Höjd: 28 cm
 • Design:

  Donna Wilson
 • Material:

  100% lammull, stoppning av polyester
 • Leveranstid:

  Ca 2–3 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  22568
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter