Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Natur/Grå
359:-
Natur/Vit
359:-

Produktbeskrivning

Smulbricka, ett set med skyffel och borste designad av Mr & Mrs Clynk för Andrée Jardin. Ett stilrent städverktyg som tillåter dig att på ett enkelt och smidigt sätt borsta bort smulor från bord och bänkar. Borsten är tillverkad av bok och en blandning av syntetfibrer och hästtagel. Smulbrickan har en stilren design som gör att du med fördel kan ha den framme för oväntade situationer. Välj mellan två färger.

Andrée Jardin

Andrée Jardin är ett familjedrivet företag som grundades i Frankrike år 1947. Under detta år tjänstgjorde Andrée Jardins make, George-René Julio, som lärling i borsttillverkning. Kort därefter öppnade han sin egen fabrik som kom att bli det prestigefyllda företag Andrée Jardin är idag. Verksamheten gick senare gick i arv till parets son och därefter till deras barnbarn som idag driver företaget. Andrée Jardin handtillverkar borstar och städredskap av högsta kvalitet. Varje borste är ett unikt hantverk av de bästa material som naturen har att erbjuda, så som trä, tagel och fjäder. Tillverkade på gammalt traditionellt sätt med en modern stilistisk design skänker Andrée Jardin glädje till de dagliga hushållssysslorna.

Smulbricka Natur/Grå

Sopset

359:-
Ord. pris: 359:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva (värde 895:-) vid köp över 10.000:-. Gåvan är "AJ LK Table Clock" från Rosendahl.

Produktinformation

 • Varumärke:

  Andrée Jardin
 • Mått:

  Bredd: 13 cm
  Höjd: 9 cm
 • Design:

  Mr & Mrs Clynk
 • Material:

  Lackerad bok, tagel, syntetfibrer, lackerad metall
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50530 / 50527
Visa fler produkter
Liknande produkter