Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Svart
999:-
Grå
999:-
Vit
999:-

Produktbeskrivning

Sopset designat av Mr & Mrs Clynk för Andrée Jardin, med sopskyffel av metall och borste av en blandning av syntetfibrer och hästtagel. Sopsetet har en modern design som gör att det med fördel kan stå framme för oväntade situationer. Välj mellan tre färger.

 

För att bevara borstens kvalitet bör den tvättas med tvål och vatten med jämna mellanrum. Skaka av överflödigt vatten, låt torka och kamma igenom borsten innan den används på nytt.

Andrée Jardin

Andrée Jardin är ett familjedrivet företag som grundades i Frankrike år 1947. Under detta år tjänstgjorde Andrée Jardins make, George-René Julio, som lärling i borsttillverkning. Kort därefter öppnade han sin egen fabrik som kom att bli det prestigefyllda företag Andrée Jardin är idag. Verksamheten gick senare gick i arv till parets son och därefter till deras barnbarn som idag driver företaget. Andrée Jardin handtillverkar borstar och städredskap av högsta kvalitet. Varje borste är ett unikt hantverk av de bästa material som naturen har att erbjuda, så som trä, tagel och fjäder. Tillverkade på gammalt traditionellt sätt med en modern stilistisk design skänker Andrée Jardin glädje till de dagliga hushållssysslorna.

Sopset Svart

Sopskyffel

999:-
Ord. pris: 999:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Andrée Jardin
 • Mått:

  Bredd: 22 cm
  Djup: 20 cm
  Höjd: 90 cm
 • Design:

  Mr & Mrs Clynk
 • Material:

  Lackerad bok, tagel, syntetfibrer, lackerad metall
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Prod. id.:

  50531 / 50525
Liknande produkter