Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Multi
2.690:-
Röd
2.690:-
Grön
2.690:-
Vit
2.690:-

Produktbeskrivning

Hang it all från Vitra är en klädhängare, som med sin lekfulla form och glada färger, skall uppmuntra barnen att med glädje hänga upp sina kläder istället för att slänga dem på golvet. Förutom originalversionen med kulor i blandade färger finns nu även tre andra utföranden, grön, röd och vit. 

Vitra

Vitra är ett schweiziskt företag vars kall är att, genom form och funktion, höja kvaliteten i hemmiljöer, på kontor samt i offentliga utrymmen världen över. Varje produkt och varje koncept är ett resultat av en intensiv process i vilken ingenjörer och formgivare samarbetat nära och med en gemensam vision. Målsättningen är densamma som när Vitra grundades 1950, nämligen att skapa produkter som är inspirerande, funktionella och nyskapande. En lång livslängd, hos material och konstruktion såväl som när det gäller själva formen, är även av största vikt när Vitra utvecklar sina produkter. Exempel på detta är Vitras många olika klassiker, av dessa har flera varit i produktion ända sedan starten på 50-talet. Även initiativ såsom the Vitra Campus, the Vitra Design Museum, diverse seminarium, publikationer och samlingar är alla en naturlig del av företagets verksamhet.

Hang it all Multi

Klädhängare

2.690:-
Ord. pris: 2.690:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Vitra
 • Mått:

  Bredd: 50,5 cm
  Djup: 17 cm
  Höjd: 37 cm
 • Design:

  Charles & Ray Eames
 • Material:

  Lackerad metall med bollar i målat trä
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  34778 / 34774
Visa fler produkter
Liknande produkter