Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Med inspiration hämtad från Hans J Wegners klassiska herrbetjänt visar Tingest återigen sin känsla för tidlös formgivning och presenterar Gentlemannen. Gentlemannen har plats för ett par byxor och en kavaj och dess enkla form gör att den utan problem finner sin plats i ditt hem. Tillverkad i stål, lackerad med matt strukturlack. Formgivning Alexander Lervik.

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Gentlemannen

Klädbetjänt

1.290:-
Ord. pris: 1.290:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Bredd: 42,5 cm
  (bas Ø: 18 cm) Höjd: 128 cm
 • Design:

  Alexander Lervik
 • Material:

  Pulverlackerat stål
 • Leveranstid:

  Ca 2–10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  47233
Visa fler produkter
Liknande produkter