Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small
109:-
Medium
159:-
Large
229:-
5-pack
595:-

Produktbeskrivning

The Dots Metal – en ny släkting till träkrokarna med samma namn från Muuto. The Dots Metal är mindre till storleken och tillverkade i massiv metall. Denna karaktärsfulla lilla familj av krokar är idealiska i badrummet, hallen, köket och sovrummet. The Dots är stolta över sina runda kanter och kommer att behandla dina kläder och handdukar med största omsorg. 

Muuto

Tillsammans med dagens främsta skandinaviska designers har designföretaget Muuto en vision att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design. Muuto, det unga men redan internationellt framgångsrika nordiska designföretaget, strävar efter att lägga till ett nytt kapitel i skandinavisk designhistoria och därmed sätta regionen tillbaka i täten på den internationell designscenen. "Vi tror att vägen till framgång för modern skandinavisk design ligger i en stark tro på de främsta yngre formgivarna. Vi ger formgivarna frihet och inspiration för att skapa nya mönster, och vi ser det som ett av Muutos främsta mål att ligga i framkant i utvecklingen av formgivarna", säger Muutos Peter Bonnen, som tillsammans med Kristian Byrge grundat Muuto.

The Dots Metal Brass Small

Klädkrok

109:-
Ord. pris: 109:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Muuto
 • Mått:

  Ø: 2,7 cm
 • Design:

  Lars Tornøe
 • Material:

  Massiv mässing
 • Leveranstid:

  2–10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  48692 / 48696

Produktskiss

Liknande produkter