Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj utförande ram

Välj utförande bottenskiva

 

Lägg till hattknopp

Lägg till krokar

 

Produktbeskrivning

Tati Coat Rack Small, klädhängare formgiven av Mats Broberg och Johan Ridderstråle för Asplund. Magasinet Sköna Hem utsåg serien Tati till årets möbel 2012. Formspråket i serien kombinerar mjuka och strikta former med oväntade material och färger. Välj själv färg på stommen.  

 

Det finns även en bredare variant av klädhängare som rymmer fler galgar och skor - Tati Coat Rack Large. Komplettera gärna med hattknopp i mässing och krokar i mässing. 

Asplund

Asplund grundades 1990 och filosofin har alltid varit att skapa tidlösa produkter av hög kvalitet med rena, eleganta linjer. Influenserna kommer från det svenska kulturarvet och den skandinaviska enkelheten. Asplund erbjuder ett brett sortiment av bord, sideboards, stolar, mattor, inredningsdetaljer samt förvaringsmöbler - däribland Snö från 1994. Idag är Snö en svensk klassiker tack vare sitt egna uttryck, den höga kvaliteten och de många användningsområdena. Asplunds sortiment förnyas och utvecklas ständigt och varumärket har nära samarbeten med några av Sveriges mest framstående arkitekter och formgivare. Namn som Thomas Sandell, Jonas Bohlin, Thomas Eriksson och Claesson Koivisto Rune bidrar till ett Asplund som växer i anseende - både i Sverige och övriga världen. 

Tati Coat Rack Small

Klädhängare

11.130:-
Ord. pris: 11.130:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Asplund
 • Mått:

  Bredd: 100 cm
  Djup: 41,6 cm
  Höjd: 155 cm
 • Design:

  Johan Ridderstråle & Mats Broberg
 • Material:

  Metallram med skiva i marmor
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Prod. id.:

  39050

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter