Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Mushroom Pouffe Röd Prickig, virkad sittpuff i ekologisk bomull från Anne-Claire Petit.

Anne-Claire Petit

Varje Anne-Claire Petit-produkt är handgjord enligt gamla hantverkstraditioner med hjälp av igenkännbara färgscheman och naturliga material. Det är det som gör varje exemplar unikt. Men produkterna har något ytterligare gemensamt, de skapar ungefär samma positiva, glada reaktion. Och det är precis det som kännetecknar detta varumärke. Den som kommer över ett föremål framtaget av Anne-Claire Petit kommer direkt att känna igen det. Äktheten, känslan för detaljer, det exakta hantverket och de glada färgerna tar man inte miste på.

 

Anne-Claire Petit studerade industridesign i Eindhoven och började sin karriär som designer för Esprit. Efter fyra framgångsrika år på det internationella modeföretaget var det dags för henne att ta sin kreativitet till nästa nivå. Anne-Claire startade därmed sitt eget självbetitlade varumärke. Under de första tio åren kom hennes företag att bli mest känt för sin framgångsrika sjalkollektion. Med tiden utvecklades produktionen med inriktning mot färgglada produkter för barn. Anne-Claire Petits kollektioner säljs idag i hundratals butiker och varuhus i mer än 36 länder i Europa, Asien och USA.

Mushroom Pouffe Röd Prickig

Sittpuff

1.035:-
Ord. pris: 1.035:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Anne-Claire Petit
 • Mått:

  Ø: 34 cm
  Höjd: 40 cm
 • Design:

  Anne-Claire Petit
 • Material:

  Handvirkad i polypropylen
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  25147
Visa fler produkter
Liknande produkter