Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small
1.049:-
Medium
1.150:-
Large
1.295:-

Produktbeskrivning

Mini Stacked, hyllsystem från Muuto. Mini Stacked är ett modulsystem där du fritt kan välja mellan delar i tre olika storlekar och flera olika utföranden för att skapa en hylla med din egen unika design. Du anpassar enkelt hyllan efter dina behov, det är bara fantasin som sätter gränser. Stapla modulerna på varandra, symmetriskt eller asymmetriskt. Mini Stacked finns i vitlack eller ask. Kombinera gärna de båda för att få mer liv och dynamik i din hylla. Du behöver inga skruvar för att sammanfoga de olika sektionerna, de hålls samman med clips, vilket även gör att du enkelt kan ändra din komposition vid behov. Modulerna säljs var för sig. Modulerna säljs var för sig och levereras med ett clip styck. Komplettera gärna med fler Clips till Mini Stacked

 

JDS Architects om designen: "Hur är man specifik och generell på en och samma gång? Hyllsystem har en tendens att uppnå det ena eller andra men aldrig både och. Vi valde att dimensionera enheterna baserat på generella mått av saker man vill lagra och visa, samtidigt som enheterna skulle gå att kombinera efter specifika behov och önskemål. Resultatet kan ibland bli en slumpmässig bunt med lådor och ibland ett samordnad rutnät för effektiv lagring, eller båda!"

Muuto

Tillsammans med dagens främsta skandinaviska designers har designföretaget Muuto en vision att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design. Muuto, det unga men redan internationellt framgångsrika nordiska designföretaget, strävar efter att lägga till ett nytt kapitel i skandinavisk designhistoria och därmed sätta regionen tillbaka i täten på den internationell designscenen. "Vi tror att vägen till framgång för modern skandinavisk design ligger i en stark tro på de främsta yngre formgivarna. Vi ger formgivarna frihet och inspiration för att skapa nya mönster, och vi ser det som ett av Muutos främsta mål att ligga i framkant i utvecklingen av formgivarna", säger Muutos Peter Bonnen, som tillsammans med Kristian Byrge grundat Muuto.

Mini Stacked Vit Small

Hyllsystem

1.049:-
Ord. pris: 1.049:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Muuto
 • Mått:

  Bredd: 16,6 cm
  Djup: 26 cm
  Höjd: 32,2 cm
 • Design:

  JDS Architects
 • Material:

  Vitlackerad MDF
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–3 veckor
 • Övrigt:

  1 st monteringsclips ingår till varje modul
 • Prod. id.:

  29904 / 29901

Produktskiss

Komplettera med
Visa fler produkter
Liknande produkter