Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Configuration 1
4.150:-
Configuration 2
6.000:-
Configuration 3
9.700:-
Configuration 4
11.550:-
Configuration 5
8.300:-
Configuration 6
12.000:-
Configuration 7
15.700:-
Configuration 8
23.100:-

Välj utförande

 

Produktbeskrivning

Compile Shelving System är ett modernt hyllsystem från Muuto designat av Cecilie Manz. Både hyllplan och rör är tillverkade i pulverlackerat stål och finns i tre färger. De bockade hyllplanen bidrar till Compiles stilrena uttryck och tack vare de åtta olika konfigurationerna blir Compile en flexibel bokhylla med flera användningsområden. 

Muuto

Tillsammans med dagens främsta skandinaviska designers har designföretaget Muuto en vision att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design. Muuto, det unga men redan internationellt framgångsrika nordiska designföretaget, strävar efter att lägga till ett nytt kapitel i skandinavisk designhistoria och därmed sätta regionen tillbaka i täten på den internationell designscenen. "Vi tror att vägen till framgång för modern skandinavisk design ligger i en stark tro på de främsta yngre formgivarna. Vi ger formgivarna frihet och inspiration för att skapa nya mönster, och vi ser det som ett av Muutos främsta mål att ligga i framkant i utvecklingen av formgivarna", säger Muutos Peter Bonnen, som tillsammans med Kristian Byrge grundat Muuto.

Compile Shelving System Configuration 1

Hyllsystem

4.150:-
Ord. pris: 4.150:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Muuto
 • Mått:

  Bredd: 121 cm
  Djup: 43 cm
  Höjd: 67,5 cm
 • Design:

  Cecilie Manz
 • Material:

  Pulverlackerat stål
 • Leveranstid:

  Ca 4–6 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  48786 / 48778

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter