Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

String Aluminiumskål fäster du på din fristående hylla ur serien String® Works. Den blir den perfekta platsen för mobiltelefon, nycklar och annat smått som du vill ha nära till hands.

 

String® Works är en serie möbler för en flexibel och samtida arbetsmiljö. Serien passar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen. Med de nya borden, hurtsarna, skåpen och flera genomtänkta tillbehör kan du anpassa din arbetsplats efter dina behov. Genom String® Works bygger arkitekterna Anna Von Schewen och Björn Dahlström vidare på Nisse Strinnings uppfinningsrikedom och har skapat en serie möbler för idag och imorgon. 

 

String

Orsakerna till att String och String Plex varit älskade i över 50 år är flera. De är lätta att montera, hyllplanen går snabbt att flytta, hyllor med olika djup kan kombineras och böckerna hålls på plats av gavlarna. De är stabila och kan byggas ut i alla riktningar. Antingen väggytan är stor eller liten så fungerar hyllorna. Det är gavlarna som ger hyllorna karaktär. Med sina eleganta och finlemmade trådar blir String till en smäcker "stege" som klättrar uppåt väggarna. Den enkla modernistiska designen blev snabbt en favorit när den introducerades 1949. String Plex är så enkel och avskalad att den skapar en illusion av fritt svävande hyllor. En ikon för minimalismen som ritades redan 1953. Det fantastiska är att hyllorna är lika moderna och älskade idag. Det är i och för sig inte konstigt. I arkitekten Nisse Strinnings skapelse förenas uppfinnarens krav på funktion med estetens känsla för proportioner och detaljer. Klassiska kombinationer som ständigt är lika moderna och aktuella. Bara du vet hur du vill ha det.

String Aluminiumskål

Tillbehör

925:-
Ord. pris: 925:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  String
 • Mått:

  Ø: 28 cm
  Höjd: 4 cm
  (total höjd: 10 cm)
 • Design:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström
 • Material:

  Lackerad aluminium
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Prod. id.:

  39452

Produktskiss

Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter