Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Väggavlar grund med 58x20 hyllor
1.565:-
Väggavlar grund med 78x20 hyllor
1.640:-
Väggavlar djup med 58x30 hyllor
1.750:-
Väggavlar djup med 78x30 hyllor
1.825:-

Välj antal gavlar

Välj antal och färg på hyllorna

Produktbeskrivning

När du vill reflektera.

 

Med samma funktion, samma flexibilitet och samma skapare som String. Med ett mer minimalistiskt uttryck.

String Plex är så enkel och avskalad att den skapar en illusion av fritt svävande hyllplan. En ikon för minimalismen som ritades redan 1953.

 

När du ska designa din Stringhylla så börjar du med att i rullgardinsmenyn till höger, "Välj utförande" välja typ av gavlar och hyllplanens storlek. Därefter väljer du antal gavlar, hur många hyllplan du vill ha och i vilken färg de ska vara.

 

Till de djupa gavlarna med hyllor som är 78 cm breda kan du även lägga till arbetsskiva, tidsskriftshylla och skåp med skjutdörrar.

 

Priset ändras beroende på dina val och du kan se en sammanställning av gjorda val under det totala priset. 

 

Vill du köpa till fler delar än vad som är möjligt här, så klickar du bara på någon av produkterna under "Passar bra till" och väljer antal. 

 

String

Orsakerna till att String och String Plex varit älskade i över 50 år är flera. De är lätta att montera, hyllplanen går snabbt att flytta, hyllor med olika djup kan kombineras och böckerna hålls på plats av gavlarna. De är stabila och kan byggas ut i alla riktningar. Antingen väggytan är stor eller liten så fungerar hyllorna. Det är gavlarna som ger hyllorna karaktär. Med sina eleganta och finlemmade trådar blir String till en smäcker "stege" som klättrar uppåt väggarna. Den enkla modernistiska designen blev snabbt en favorit när den introducerades 1949. String Plex är så enkel och avskalad att den skapar en illusion av fritt svävande hyllor. En ikon för minimalismen som ritades redan 1953. Det fantastiska är att hyllorna är lika moderna och älskade idag. Det är i och för sig inte konstigt. I arkitekten Nisse Strinnings skapelse förenas uppfinnarens krav på funktion med estetens känsla för proportioner och detaljer. Klassiska kombinationer som ständigt är lika moderna och aktuella. Bara du vet hur du vill ha det.

String Plex Väggavlar grund med 58x20 hyllor

Hyllsystem

1.565:-
Ord. pris: 1.565:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  String
 • Mått:

  Gavel: 75x20 cm
  Hyllor: 58x20
 • Design:

  Nisse Strinning
 • Material:

  Klar plexi
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Prod. id.:

  2720 / 2716
Visa fler produkter
Liknande produkter