Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
New White
4.025:-
Anthracite
4.025:-
Coffee
4.025:-
Green Tea
4.025:-
Lounge
4.025:-
Nordic
4.025:-

Produktbeskrivning

Show 1112, med sina fyra kvadratiska fack, utgör grunden i Montana hyllsystem. Detta utförande är anpassat för upphängning på vägg. Här hittar ni 1112 i sex olika färger, men den finns i ett stort antal andra färger. Vänligen kontakta oss för mer information om dessa färger.

Montana

Välkommen till en värld där du själv bestämmer det mesta. Montana är möjligheternas modul, skapad för individen - för allas omättade behov, kreativitet, flexibilitet och frihet. Valfriheten är kombinerad med en genomtänkt enkelhet som skapar möjligheter. Montana är en enkel design med 5.000.000.000 kombinationsmöjligheter. Ett genomtänkt system.

 

Idén bakom Montana är att skapa ett system av frihet för individen - och inte bara för den specifika stunden då beslutet tas, men friheten att ändra form, sammansättning och funktion närhelst man önskar. Montana är mer än bara en produkt; det är ett system av oändliga möjligheter som kan förändra den existerande inredningsdesignkulturen på ett sådant sätt att alla snart kan skapa sina egna personliga ytor. En virvel av spännande alternativ skapad av en repetition av enkla fundamentala principer med en inre logik av hisnande dimensioner. Ett inslag av frihet utan gränser som förser er med ideala förhållanden för att hitta den perfekta kombinationen.

 

Designa ditt eget Montana hyllsystem »

Show 1112 New White

Hyllsystem

4.025:-
Ord. pris: 4.025:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Montana
 • Mått:

  Bredd: 69,6 cm
  Djup: 30 cm
  Höjd: 69,6 cm
 • Design:

  Peter J. Lassen
 • Material:

  Lackad MDF
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–3 veckor
 • Övrigt:

  Inkl. beslag för upphängning på vägg
 • Prod. id.:

  45843 / 33988
Visa fler produkter
Liknande produkter