Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Denna multifunktionella ställning från ferm LIVING kommer hjälpa dig att hålla ordning på dina saker – samtidigt som de alltid kommer att vara nära till hands. Använd den i köket för att hänga upp dina grytor och stekpannor eller som anslagstavla på kontoret. Ställningen kan fästas direkt på väggen eller hängas från taket. Ställningen levereras med hängare i tre olika längder så att du själv ska kunna välja hur långt från taket ställningen ska hänga. Square Rack levereras med fästen för både tak och vägg samt 8 krokar. Var noga med att kontrollera vilken typ av plugg och skruv som passar din vägg.

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Square Rack

Tak/Väggställning

1.000:-
Ord. pris: 1.000:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  Bredd: 50 cm
  Höjd: 80 cm
 • Design:

  ferm LIVING
 • Material:

  Pulverlackerad metall
 • Leveranstid:

  Ca 2–10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Inklusive 8 krokar samt väggfästen och hängare. Höjden är justerbar. Rengör med fuktad trasa.
 • Prod. id.:

  44412
Visa fler produkter
Liknande produkter