Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Burnet
200:-
Oud
200:-
Tiaré
200:-
Yuzu
200:-

Produktbeskrivning

TGC103 Burnet har en grön doft. En disposition av nyskurna örter som skänker en tanke både till Frankrikes öppna landskap likväl som till en nyklippt gräsmatta en kväll i juni.

 

Efter succén med kläd- och skovårdsprodukter kommer nu hudvård från Tangent GC. Konceptet bygger på noga utvalda naturdofter i ett strikt och klassiskt utförande. Först ut är serien TGC100 med organiska parfymerade tvålar. Denna tvålserie tillför skärpa och aktualitet till de andra produkterna. Kraften i tvålen ligger i kvaliteten, doften och förpackningen. 

 

Den 99% ekologiska tvålen tillverkas i Frankrike utan kemiska tillsatser. Inga färgämnen, inga konserveringsmedel eller råoljeprodukter. Varje tvål infuseras sedan med parfymolja, en doft per tvålsort. Majoriteten av parfymer och tvålar idag har en blandning av olika dofter medan Tangent GC alltid fokuserar på en doft per produkt. Produkterna från Tangent GC ska vara okomplicerade. En källa – en doft.

Tangent GC

Grundaren av det unga varumärket Tangent GC, David Samuelsson, har valt att blicka bakåt till den tid då plaggen vi bar inte var resultatet av billig massproduktion, den tid då vi kanske bara ägde en fin skjorta och ett par fina skor, som vi verkligen tog hand om. Tangent GC erbjuder förstklassiga produkter för klädvård, produkter som inte är sprungna ur den kemiska industrin utan produkter som på ett naturligt och effektivt sätt kommer att ge dina plagg ett långt liv. I deras sortiment finner vi, förutom skonsamma tvättmedel, sköljmedel och fläckborttagare, numera även hudvård med samma fina kvalitet och med naturliga ingredienser. Vi finner även eleganta skovårdsset innehållande vårdande krämer och borstar i askträ med naturborst.

Organic Soap Burnet

Flytande tvål

200:-
Ord. pris: 200:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tangent GC
 • Mått:

  350 ml
 • Material:

  Innehåller enbart naturliga, 99% ekologiska ingredienser: Vegetabilisk oliv- och kokosolja, lut, kaliumkarbonat, cellulosagummi, salt och vatten. 1% syntetisk parfym
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Övrigt:

  Doft av örter som påminner om nyklippt grönska
 • Prod. id.:

  49490 / 49488
Visa fler produkter
Liknande produkter