Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Tvättmedel för bomull och denim från Lilla Bruket. Ett milt och varsamt, lätt nedbrytbarttvättmedel utan blekmedel, ut- format för hand- eller maskintvätt av denim och bomull. Bomullsfröolja skonar fibrerna, tar fram de ursprungliga egenskaperna och förlänger plaggens livslängd. Tvättmedlet för bomull/denim vårdar dina favoritjeans, bevarar den blå indigofärgen och ger dig en doftupplevelse varje gång du tar dem på dig. Tvättmedlet har en frisk doft av patchouli och lavendel. Bör användas utan sköljmedel. För 4,5 kg torr tvätt: För mjukt till medelhårt vatten är doseringen 30 ml tvättmedel (ger dig 15 tvättar), för hårt vatten är doseringen 45 ml. 

L:A Bruket

Tillverkningen av L:A Brukets tvålar och kurbadsprodukter sker för hand i Varberg där fästningen, varmbadhuset, kallbadhuset och societetsparken inramar den gamla kurorten. Ingredienserna i tvålar och oljor m.m. är ekologiskt framställda och inga artificiella konsistens, färg eller doftmedel är tillsatta. Allt för att alla vegetabiliska oljor, eteriska oljor samt örternas välgörande egenskaper och dofter naturligt skall komma till sin rätt. Varje produktbas är framställd som en balans av olika vegetabiliska och eteriska oljor samt örter m.m. beroende på vilka egenskaper och effekter man vill ta tillvara hos växterna: energigivande, fuktighetsbevarande, mjukgörande, läkande, skrubbande m.m. "Vi hoppas att fler och fler skall upptäcka denna typ av hudvård. När vi har skapat L:A Brukets tvålar och oljor har vi haft ambitionen att alla produkter skall användas för ett tydligt syfte, ha en funktion och vara vackra." L:A Brukets stil är lite grovhuggen och rustik blandat med romantik och de är generösa när de arbetar. Detta gör att deras produkter är fulladdade med favoritingredienser och de känns och doftar mer än de flesta. Äkta lantlig, romantisk och generös lyx.

Tvättmedel 450 ml Bomull/Denim

Tvättmedel

249:-
Ord. pris: 249:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  L:A Bruket
 • Mått:

  450 ml
 • Design:

  Lilla Bruket
 • Material:

  Innehåller enbart certifierade, naturliga och ekologiska ingredienser: +30% Vatten, 5-15% anjoniska tensider, 5-15% nonjoniska tensider, -5% etanol, eteriska oljor från patchouli och lavendel samt d-limonene och Linalool (naturligt förekommande i eteriska oljor).
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–10 dagar
 • Prod. id.:

  33091
Visa fler produkter
Liknande produkter