Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Skoputskit Mini, skovårdsset designat i en kollaboration mellan Clotaire och Andrée Jardin. En nätt ask innehållande en appliceringsborste och en poleringsborste. Borstarna är tillverkade av bok och hästtagel av högsta kvalitet, och förpackningen gör sig perfekt i resväskan.

Andrée Jardin

Andrée Jardin är ett familjedrivet företag som grundades i Frankrike år 1947. Under detta år tjänstgjorde Andrée Jardins make, George-René Julio, som lärling i borsttillverkning. Kort därefter öppnade han sin egen fabrik som kom att bli det prestigefyllda företag Andrée Jardin är idag. Verksamheten gick senare gick i arv till parets son och därefter till deras barnbarn som idag driver företaget. Andrée Jardin handtillverkar borstar och städredskap av högsta kvalitet. Varje borste är ett unikt hantverk av de bästa material som naturen har att erbjuda, så som trä, tagel och fjäder. Tillverkade på gammalt traditionellt sätt med en modern stilistisk design skänker Andrée Jardin glädje till de dagliga hushållssysslorna.

Skoputskit Mini

Skovårdsset

215:-
Ord. pris: 215:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Andrée Jardin
 • Mått:

  Borste: Bredd: 3,5 cm
  Höjd: 14 cm
  Poleringsborste: Bredd: 2,5 cm
  Höjd: 7,5 cm
 • Design:

  Andrée Jardin & Clotaire
 • Material:

  Bok, hästtagel
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50523
Visa fler produkter
Liknande produkter