Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
50x100 cm
190:-
70x140 cm
380:-

Produktbeskrivning

Sento Towel, en kollektion handdukar från Ferm Living tillverkade av 100% GOTS-certifierad mjuk ekologisk bomull. Ett verkligt hantverk där två distinkta sidor sammankopplas genom den gama tekniken dubbelvävning som framhäver de subtila detaljerna.

 

Sento kommer i fyra olika färger, alla med en kontrasterade kant på kortsidan, som också binder ihop kollektionen och gör att handdukarna lätt går att matcha med varandra.

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Sento Towel Rose 50x100 cm

Handduk

190:-
Ord. pris: 190:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  50x100 cm
 • Material:

  100% ekologisk bomull
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Prod. id.:

  50953 / 50938
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter