Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

FÖRETAGET

Bilder från butiken

Vår historia

Redan år 1941 startade direktör Wilbur Gustafson en fabrik som låg i södra Stockholm och tillverkade transportlådor av plywood, för många olika ändamål. Företaget kom att kallas Plywood-Produkter.

Man gjorde bland annat lådor till förvaring på uppdrag av Försvarsmakten och varuhuset Åhléns. Puklådor tillverkades till Sveriges Radios Symfoniorkester samt lådor som användes av Stockholms många bagerier, däribland Skogaholms Bröd. Man försedde även den världskände fotografen Sven Gillsäter med förvaring till sin utrustning när han reste till Galapagosöarna.

Under 1960- och 1970-talen ökade utvecklingen och spridningen av plasten som material och efterfrågan på den tåliga försvarslösningen i form av plywood sjönk sakteligen. Det var då, i slutet av att det svenska folkhemmet fortfarande skapades, som Wilburs söner styrde om verksamheten. 1973 startade de en möbelbutik i den gamla industrilokalen.

Drygt ett decennium senare flyttade vi till våra nuvarande lokaler i Länna, söder om Stockholm. Där finns vi kvar än idag, tillsammans med våra grannar på Länna Sport. Idag är Länna ett väletablerat handelsområde, men från början var det många som ansåg att den nya lokaliseringen var dömd att misslyckas. På den tiden hade vi kossor på ängen mittemot, som enda grannar.

Länna Möbler har en vision om att skapa vackra och inspirerande hem för människor som värdesätter kvalitet och detaljer. Vår strävan är alltid densamma, en långsiktig relation med våra kunder baserad på kunskap, trygghet och kvalitet.

Sedan 2004 drivs Länna Möbler av den tredje generationen, fortfarande med samma entreprenörsanda och fokus på långsiktighet. Numera handplockas sortimentet utifrån god formgivning och utvalda varumärken. Ett sortiment som spänner över en mängd inredningstilar för att passa våra nordiska hem och tåla tidens tand. Sortimentet förnyas givetvis och förändras ständigt efter rådande trender och intryck från omvärlden.

All personal hos oss är kunnig och har många års erfarenhet från möbel- och inredningsbranschen. Hos oss kan du fråga om råd och få vägledning i valet av din möbel. Vi lägger stor tonvikt vid den personliga servicen.

Vi har under åren byggt ut och renoverat lokalen. Senast förra sommaren utökade vi avdelningen för inredningsdetaljer, belysning och mattor. Vi startade även ett café med servering vid vår entré, där ni kan avnjuta en lättare lunch eller bara ta en cappuccino.

Länna Möbler fortsätter att växa på webben och i sociala medier, och vi satsar mycket tid, kraft och energi på att ge våra kunder det bästa och tydligaste besöket i vår virtuella butik de kan få. Ni finner idag över 17 000 produkter från 200 varumärken i vår nätbutik.

I år lanserade vi även en mobil-version av vår nätbutik och hemsida, vilket syftar till att ni lättare skall kunna ta del av information och genomföra köp.

Trygghet

Länna Möbler är ett företag med god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har utfärdat AAA-rating för Länna Möbler vilket är högsta möjliga kreditvärdighet och innebär att våra ekonomiska nyckeltal ligger väsentligt över branschens genomsnitt. Endast drygt 3% av Sveriges företag innehar AAA-rating.

Även kreditvärderingssystemet UC Sigill har gett Länna Möbler högsta kreditvärdighet. UC Sigill och UC Certifikat baseras på kreditvärderingssystemet UC Risk Företag. UC Risk beräknar risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Med obestånd menar UC en situation där företaget inte kan fullfölja alla sina betalnings-åtaganden.

2011 blev Länna Möbler utsett till ett av Veckans Affärers superföretag. Veckans Affärer rankar varje år i samarbete med PAR årets Superföretag. Superföretagen är effektiva, lönsamma, växer snabbt och har koll på finanserna.

http://www.soliditet.se/ImageGenerator.ashx?duns=355871914&type=portrait&eng=False&centered=true&size=Small

I vår nätbutik sänds alla personuppgifter och eventuella kortuppgifter via en säker och krypterad anslutning. Personuppgifter hanteras och lagras enligt PUL och säljs aldrig vidare till tredje part. För alla betalningar via betal-/kreditkort och internetbank samarbetar vi med DIBS som är nordens ledande företag för betalningar över internet. Vi uppfyller även alla krav för bank- och kortföretagens säkerhetsstandard PCI-DSS.

Företagsuppgifter

Länna Möbler AB
Gamla Nynäsvägen 606
142 51 Skogås

Tel: 08-771 14 00
Fax: 08-771 16 19Organisationsnummer: 556311-2936
Bankgiro: 332-0256
Plusgiro: 4659288-7

Bankuppgifter vid betalning från utlandet.
Bank: Nordea
IBAN: SE27 9500 0099 6042 4659 2887
SWIFT: NDEASESS