Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj tyg

Välj utförande underrede

Produktbeskrivning

Fåtöljen, med tillhörande fotpall, Grand Repos från Vitra är resultatet av ett samarbete mellan Vitra och formgivaren Antinio Citterio. Denna fåtölj erbjuder en enastående komfort kombinerad med en stilren och elegant form. Den är även försedd med en låsbar gungfunktion.

Vitra

Vitra är ett schweiziskt företag vars kall är att, genom form och funktion, höja kvaliteten i hemmiljöer, på kontor samt i offentliga utrymmen världen över. Varje produkt och varje koncept är ett resultat av en intensiv process i vilken ingenjörer och formgivare samarbetat nära och med en gemensam vision. Målsättningen är densamma som när Vitra grundades 1950, nämligen att skapa produkter som är inspirerande, funktionella och nyskapande. En lång livslängd, hos material och konstruktion såväl som när det gäller själva formen, är även av största vikt när Vitra utvecklar sina produkter. Exempel på detta är Vitras många olika klassiker, av dessa har flera varit i produktion ända sedan starten på 50-talet. Även initiativ såsom the Vitra Campus, the Vitra Design Museum, diverse seminarium, publikationer och samlingar är alla en naturlig del av företagets verksamhet.

Grand Repos

Fåtölj och Fotpall

54.900:-
Ord. pris: 54.900:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Vitra
 • Mått:

  Bredd: 74 cm
  Djup: 81 cm
  Höjd: 115 cm
  Sitthöjd: 46 cm
 • Design:

  Antonio Citterio
 • Material:

  Stomme av gjuten polyuretanskum runt en plastram. Klädd med tyg. Underrede av gjuten aluminium, polerat eller pulverlackerat
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–6 veckor
 • Tillbehör:

  Inkl. fotpall
 • Prod. id.:

  58056

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter