Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj utförande underrede

 

Välj utförande sits och rygg

 

Välj läder nackkudde

 

Produktbeskrivning

PP225 Flag Halyard Chair från danska PP Möbler är loungestol som utstrålar exklusivitet och avkoppling. PP225 har ett ramverk av rostfritt stål medan sitsen och ryggen utgörs av hela 240 meter flagglina. Den skarpa industriella känslan rundas av på ett behagligt sätt av det långhåriga fårskinnet som dessutom bidrar till den höga komforten. Formgivaren, Hans J. Werner, är annars känd för sitt arbete med trä i olika former, men Flag Halvard Chair är Wegners egen hyllning till de tidiga modernisterna såsom Le Corbusier, Mies van der Rohe och Marcel Breuer.

PP Möbler

PP Möbler är ett familjeägt danskt möbelsnickeri, grundat 1953, med en stark tradition av att tillverka möbler av högsta tänkbara kvalitet från några av vår tids främsta formgivare. Drivkrafterna har alltid varit de samma – kärleken till trä och en stark övertygelse om att teknik, uppfinningsrikedom och hantverk kan kombineras i strävan efter kvalitet.

PP225 Flag Halyard Chair

Loungestol

88.750:-
Ord. pris: 88.750:-
Fårskinn ingår och varje skinn är unikt i form, färg och mönster. Klicka här för att välja ut det skinn ni önskar till er stol.  Vänligen ange numret på det fårskinn ni valt i meddelandefältet i kassan.

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  PP Möbler
 • Mått:

  Bredd: 104 cm
  Djup: 115 cm
  Höjd: 80 cm
  Sitthöjd: 38 cm
 • Design:

  Hans J. Wegner
 • Material:

  Ram av rostfritt stål. Sits och rygg av flagglina. Nackudde klädd med läder
 • Leveranstid:

  Ca 8–12 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Tillbehör:

  Fårskinn ingår
 • Prod. id.:

  43992

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter