Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Natur
8.250:-
Cognac
8.250:-
Mocca
8.250:-
Svart
8.250:-

Produktbeskrivning

Trifolium Chair, fåtölj formgiven av Dennis Marquart för OX Denmarq. Trifolium Chair är tillverkad av naturligt och miljövänligt infärgat läder och har ett stativ av rostfritt stål. Välj mellan olika utföranden på lädret. Komplettera gärna med Trifolium Stool

OX Denmarq

OX denmarq är ett danskt företag som tillverkar stilrena och spännande möbler. Materialen som används är framförallt rostfritt stål och högkvalitativt argentinskt, miljövänligt färgat läder. Namnet OX är en hyllning till det unika råmaterialet och djuret som det kommer ifrån. OX denmarq är resultatet av ett samarbete mellan Danmark och Argentina där man har kombinerat respektive länders naturtillgångar och kunskaper för att skapa unika produkter. OX möbler är konstruerade för att hålla mer än en livstid.

 

OX läder, ryggraden i de flesta av OX denmarqs produkter, är tillverkat av boskap som är uppfödd på vidderna Pampas i Argentina. Pampas är hem för ungefär 70 miljoner boskapsdjur, vilket gör Argentina till en av de ledande läderproducenterna i världen. Det faktum att Argentinas boskapsjordar rör sig fritt under merparten av sina liv betyder att naturen lämnar märken som t ex insektsbett. Dessa märken speglar det naturliga i produkten.  

Trifolium Chair Cognac

Fåtölj

8.250:-
Ord. pris: 8.250:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  OX Denmarq
 • Mått:

  Bredd: 78 cm
  Djup: 69 cm
  Höjd: 86 cm
 • Design:

  Dennis Marquat
 • Material:

  Läder, rostfritt stål
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4 veckor
 • Övrigt:

  Observera att skiftningar i materialet kan förekomma och att varje exemplar är unikt
 • Prod. id.:

  17721 / 17717
Visa fler produkter
Liknande produkter