Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Hanna, fåtölj formgiven av Emma Olbers för Ire Möbel. Hanna har fått sin inspiration från 1930- och 60-talets klassiska safarifåtöljer formgivna av storheter som Kaare Klint, Arne Norell och Börje Mogensen. Emma Olbers vision av den klassiska safarifåtöljen med dess transparens förstärks i detta utförande med läder från svenska Tärnsjö.

 

Denna vidareutveckling av Hannafåtöljen är även en del i Ire Möbels arbete framåt för miljö. Tärnsjö garveri är ett av få återstående garverier i världen som fortfarande arbetar med vegetabilisk garvning. Hudarna kommer från lokala svenska gårdar. 

Ire Möbel

Sedan starten 1939 har Ire Möbel gjort den sparsmakade designen och de raka linjerna till sitt signum. Ires möbler har dessutom en ovanligt god förmåga att stå emot tidens tand - såväl kvalitetsmässigt som estetiskt. I sortimentet finns idag bäddsoffor, fåtöljer, soffbord och soffor designade av Emma Olbers, Carl-Henrik Spak och Bengt Olof Stavrell. Några av de populära modellerna är fåtöljen Hanna och sofforna Colt, Epoka, Infini och Puzzle.

Hanna Läder

Fåtölj

17.790:-
Ord. pris: 17.790:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Ire Möbel
 • Mått:

  Bredd: 71 cm
  Djup: 76 cm
  Sittdjup: 54 cm
  Höjd: 68 cm
 • Design:

  Emma Olbers
 • Material:

  Stomme i vaxad FSC-märkt ek, sits i Tärnsjöläder natur
 • Leveranstid:

  Ca 4–6 veckor
 • Prod. id.:

  39869
Liknande produkter