Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj tyg/läder

Välj utförande piping

 

Välj utförande ben

Produktbeskrivning

Beetle Lounge Chair, stol formgiven av GamFratesi för Gubi. Designstudion GamFratesi har till denna stol hämtat sin inspiration från anatomin hos en skalbagge. Vi ser tydligt hur skalbaggens olika delar har översatts till en elegant och tidlös stol; skalbaggens yttre stela skal, dess mjuka insida, de nätta benen och skalets yttre markeringar.

 

Beetle Lounge Chair består av två separata inre skal av formpressad laminerad fanér. De båda skalen är sammanfogade av eleganta ben i metall och klädda med Gubis exklusiva tyger och läder. Välj mellan ben i svartlackerat stål, svart krom eller mässing. Pipingen går att få i svart alternativt brunt läder, eller i samma tyg som skalet.

 

Observera att vi endast visar ett axplock av möjliga utföranden. Kontakta gärna oss vid önskemål om annat utförande än de som visas här.

Gubi

Sedan 1967 har grundfilosofin hos Gubi varit att skapa tidlös design, med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. Företagets många nya produkter utvecklas delvis i samarbete med formgivare som man arbetat med tidigare och dels i samarbete med, för Gubis del, nya designers. För närvarande ligger fokus på att bygga en klassisk kollektion av designikoner från 1930-talet och fram till idag. Kollektionen omfattar både ett brett geografiskt spektra och en lång tidslinje, men tonvikten ligger alltid på samma uttalade kärnvärden. På det viset så finns det alltid ett genomgående tema över hela Gubis sortiment.

Beetle Lounge Chair

Fåtölj

13.295:-
Ord. pris: 13.295:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Gubi
 • Mått:

  Bredd: 63 cm
  Djup: 72 cm
  Höjd: 80 cm
  Sitthöjd: 36 cm
 • Design:

  GamFratesi
 • Material:

  Formpressad fanér, stål, textil
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Övrigt:

  Stolen på bilden är klädd med tyget Eros 42 Ocean. Stolen går att få i fler utföranden än de som visas här, vänligen kontakta oss för mer information
 • Prod. id.:

  55787
Visa fler produkter
Liknande produkter