Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj läder

 

Produktbeskrivning

Jetson från Dux producerades för första gången 1966 och har idag kommit att bli en svensk designklassiker. Fåtöljen formgavs av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal gånger, men ingen kopia har lyckats matcha Mathssons original. Jetson med dess sköna form och sofistikerade design finns i dag i flera färger och textilier. Jetson har ett sittelement i rör med bärande väv och förkromat stativ med rotokonstruktion och minne.

 

Denna fåtölj kommer som standard med bärande väv/baksida i det naturfärgade linnetyget Flax 21. För önskemål om annat utförande var vänlig att ange detta i meddelandefältet när du lägger din order.

DUX

Sedan 1926 är företaget privatägt av familjen Ljung. Hela sortimentet tillverkas av material valda med omsorg om såväl miljö som hållbarhet och många av sittmöblerna är försedda med den välkända DUX-spiralen. Spiralsystemet är konstruerat för att ge maximalt stöd utan att tappa i följsamhet. Den patenterade DUX-spiralen garanterar att din möbel behåller spänsten i många år. I DUX möbler och sängar förenas modern design med inre värden i form av förstklassiga material och gediget hantverk. Lång erfarenhet i kombination med ny teknologi garanterar kvalitet och att du får det stöd och den komfort du behöver. Upplev känslan med DUX.

Jetson

Fåtölj

33.990:-
Ord. pris: 33.990:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  DUX
 • Mått:

  Bredd: 65 cm
  Djup: 83 cm
  Höjd: 97 cm
  Sitshöjd: 40 cm
 • Design:

  Bruno Mathsson
 • Material:

  Plymå med polyeter, underrede i metall
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–8 veckor
 • Prod. id.:

  15044

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter