Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Mr Jones är en fåtölj formgiven av Alexander Lervik för Adea. Designen är en modern version av den klassiska Howard-designen med förfinade strikta och nätta linjer. Mr Jones har mycket hög komfort tack vare en innovativ kombination av både memory foam och fjädrar, och den välplanerade formgivningen med de smala armstöden får den relativt stora Mr Jones-fåtöljen att inte ta upp alltför mycket visuellt utrymme. Inspiration till namnet har Alexander Lervik fått från sin barndomsidol – synthpopartisten Howard Jones. 

 

Mr Jones finns även som soffa

Adea

Adea har tillverkat kvalitetssoffor i Finland sedan 1994. Deras strategi har alltid varit att erbjuda högkvalitetsmöbler som kombinerar komfort och funktionalitet med stil. En god idé blir inte omodern över en natt, inte ens över tio år. Adea använder bara de bästa materialen i alla produkter , från ramar till klädsel. De befintliga kollektionerna kompletteras ständigt med nya modeller och material som ger ett brett spektrum av produkter och leder de senaste trenderna i världen.

Mr Jones

Fåtölj

23.510:-
Ord. pris: 23.510:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Adea
 • Mått:

  Bredd: 78 cm
  Djup: 96 cm
  Höjd: 68 cm
  Sitthöjd: 47 cm
 • Design:

  Alexander Lervik
 • Material:

  Stomme i pulverlackat stål, textil Aurora 8
 • Leveranstid:

  Ca 6–8 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  46317

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter