Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Grå
840:-
Vit
840:-
Sand
840:-
Plommon
840:-
Viol
840:-
Blå
840:-
Ljusblå
840:-
Turkos
840:-
Ocean
840:-
Grön
840:-
Gul
840:-
Orange
840:-
Rosa
840:-
Ljusrosa
840:-

Produktbeskrivning

Tårtfat Basic, handmålat tårtfat i keramik från Mateus. Tårtfatet mäter 32 cm i diameter och kommer i en uppsjö av vackra färger. 

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Men eftersom keramik är poröst kan man inte garantera total vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt. Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Alla produkter kan diskas i maskin. 

 

Observera – Eftersom produkterna från Mateus är handmålade förekommer skiftningar i färgen. Varje exemplar är unikt.  

Mateus

Mateus keramik handlar om känsla. En design som höjer temperaturen i hemmet och kring det dukade bordet. Ett material som kittlar sinnena och förmedlar känslan av gediget hantverk. Mateus keramik bjuder på modern svensk design med starka influenser från modevärlden. Ständigt nya spännande färger, former och mönster. Duka med passion och låt fester och middagar spegla din lust på livet!    

Tårtfat Basic Turkos

Tårtfat

840:-
Ord. pris: 840:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mateus
 • Mått:

  Ø: 32 cm
  Höjd: 10 cm
 • Design:

  Mateus
 • Material:

  Keramik
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Övrigt:

  Tål mikrovågsugn och maskindisk
 • Prod. id.:

  42788 / 9360
Visa fler produkter
Liknande produkter