Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Grå
740:-
Vit
740:-
Sand
740:-
Plommon
740:-
Viol
740:-
Blå
740:-
Ljusblå
740:-
Turkos
740:-
Ocean
740:-
Grön
740:-
Gul
740:-
Orange
740:-
Rosa
740:-
Ljusrosa
740:-

Produktbeskrivning

Tårtfat Basic, handmålat tårtfat i keramik från Mateus. Tårtfatet mäter 32 cm i diameter och kommer i en uppsjö av vackra färger. 

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Men eftersom keramik är poröst kan man inte garantera total vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt. Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Alla produkter kan diskas i maskin. 

 

Observera – Eftersom produkterna från Mateus är handmålade förekommer skiftningar i färgen. Varje exemplar är unikt.  

Mateus

Mateus keramik handlar om känsla. En design som höjer temperaturen i hemmet och kring det dukade bordet. Ett material som kittlar sinnena och förmedlar känslan av gediget hantverk. Mateus keramik bjuder på modern svensk design med starka influenser från modevärlden. Ständigt nya spännande färger, former och mönster. Duka med passion och låt fester och middagar spegla din lust på livet!    

Tårtfat Basic Turkos

Tårtfat

740:-
Ord. pris: 740:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mateus
 • Mått:

  Ø: 32 cm
  Höjd: 10 cm
 • Design:

  Mateus
 • Material:

  Keramik
 • Leveranstid:

  Lagervara. Dock så kan vissa utföranden ta tillfälligt slut i vårt lager och detta kan då resultera i längre leveranstid.
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Övrigt:

  Tål mikrovågsugn och maskindisk
 • Prod. id.:

  42788 / 9360
Visa fler produkter
Liknande produkter