Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Kök och servering / Fat och tallrikar / Tårtfat Basic Turkos
Välj utförande
Grå
699:-
Vit
699:-
Sand
699:-
Plommon
699:-
Viol
699:-
Blå
699:-
Ljusblå
699:-
Turkos
699:-
Ocean
699:-
Grön
699:-
Gul
699:-
Orange
699:-
Röd
699:-
Rosa
699:-
Ljusrosa
699:-

Produktbeskrivning

Tårtfat Basic, handmålat tårtfat i keramik från Mateus. Tårtfatet mäter 32 cm i diameter och kommer i en uppsjö av vackra färger. 

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Men eftersom keramik är poröst kan man inte garantera total vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt. Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Alla produkter kan diskas i maskin. Observera - Eftersom produkterna från Mateus är handmålade kan de skilja i färgnyans.

Mateus

Mateus keramik handlar om känsla. En design som höjer temperaturen i hemmet och kring det dukade bordet. Ett material som kittlar sinnena och förmedlar känslan av gediget hantverk. Mateus keramik bjuder på modern svensk design med starka influenser från modevärlden. Ständigt nya spännande färger, former och mönster. Duka med passion och låt fester och middagar spegla din lust på livet!    

Tårtfat Basic Turkos

Tårtfat

699:-
Ord. pris: 699:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mateus
 • Mått:

  Ø:32 cm H:10 cm
 • Design:

  Mateus
 • Material:

  Keramik
 • Leveranstid:

  Lagervara. Dock så kan vissa utföranden ta tillfälligt slut i vårt lager och detta kan då resultera i längre leveranstid.
 • Övrigt:

  Tål mikrovågsugn och maskindisk
Visa fler produkter
Liknande produkter