Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Grå
220:-
Sand
220:-
Vit
220:-
Plommon
220:-
Blå
220:-
Ljusblå
220:-
Turkos
220:-
Ocean
220:-
Grön
220:-
Gul
220:-
Orange
220:-
Rosa
220:-
Ljusrosa
220:-

Produktbeskrivning

Hel Spets Tallrik 20 cm, handmålad tallrik i keramik från Mateus. Serien Spets från Mateus pryds av ett sirligt blomsterliknande spetsmönster som förhöjs av det handmålade porslinets vackra färgskiftningar. 

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Men eftersom keramik är poröst kan man inte garantera total vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt. Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Alla produkter kan diskas i maskin.

 

Observera – Eftersom produkterna från Mateus är handmålade förekommer skiftningar i färgen. Varje exemplar är unikt. 

Mateus

Mateus keramik handlar om känsla. En design som höjer temperaturen i hemmet och kring det dukade bordet. Ett material som kittlar sinnena och förmedlar känslan av gediget hantverk. Mateus keramik bjuder på modern svensk design med starka influenser från modevärlden. Ständigt nya spännande färger, former och mönster. Duka med passion och låt fester och middagar spegla din lust på livet!    

Hel Spets Tallrik 20 cm Ljusrosa

Tallrik

220:-
Ord. pris: 220:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mateus
 • Mått:

  Ø: 20 cm
 • Design:

  Mateus
 • Material:

  Keramik
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Övrigt:

  Tål mikrovågsugn och maskindisk
 • Prod. id.:

  42573 / 42565
Visa fler produkter
Liknande produkter