Kök och servering / Fat och tallrikar / Tårtfat
Välj färg
Orange 
Grå 
Grön 
Gul 
Ljusrosa 
Ocean 
Plommon 
Rosa 
Röd 
Sand 
Turkos 
Vit 
Ljusblå 
Viol 
Blå 
 

Produktbeskrivning

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Men eftersom keramik är poröst kan man inte garantera total vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt. Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Alla produkter kan diskas i maskin. Observera - Eftersom produkterna från Mateus är handmålade kan de skilja i färgnyans.

Mateus

Mateus keramik handlar om känsla. En design som höjer temperaturen i hemmet och kring det dukade bordet. Ett material som kittlar sinnena och förmedlar känslan av gediget hantverk. Mateus keramik bjuder på modern svensk design med starka influenser från modevärlden. Ständigt nya spännande färger, former och mönster. Duka med passion och låt fester och middagar spegla din lust på livet!    

Tårtfat

Keramik

699:-
Ord. pris: 699:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Mateus
 • Mått:

  Ø:32 cm
 • Design:

  Mateus
 • Material:

  Keramik
 • Leveranstid:

  Lagervara. Dock så kan vissa utföranden ta tillfälligt slut i vårt lager och detta kan då resultera i längre leveranstid.
 • Övrigt:

  Tål mikro (ej guld och platina) och maskindisk
 • Hemsida:

  www.mateus.se

Ladda ner

Katalog (PDF)
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter