Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Exklusivt

Produktbeskrivning

String Pocket Britain II är resultatet av ett nära samarbete mellan oss på Länna Möbler och String. Tillsammans har vi tagit fram detta unika utförande som har gavlar i den klassiska färgen Oxford Blue och hyllplan i valnöt. String Pocket Britain II kommer i en begränsad upplaga om endast 300 exemplar och säljs exklusivt hos oss på Länna Möbler.

 

String Pocket är hyllan för CD, DVD och pocketböcker. String Pocket kan kombineras med andra String Pocket-hyllor och byggas ut på både höjden och bredden.

String

Orsakerna till att String och String Plex varit älskade i över 50 år är flera. De är lätta att montera, hyllplanen går snabbt att flytta, hyllor med olika djup kan kombineras och böckerna hålls på plats av gavlarna. De är stabila och kan byggas ut i alla riktningar. Antingen väggytan är stor eller liten så fungerar hyllorna. Det är gavlarna som ger hyllorna karaktär. Med sina eleganta och finlemmade trådar blir String till en smäcker "stege" som klättrar uppåt väggarna. Den enkla modernistiska designen blev snabbt en favorit när den introducerades 1949. String Plex är så enkel och avskalad att den skapar en illusion av fritt svävande hyllor. En ikon för minimalismen som ritades redan 1953. Det fantastiska är att hyllorna är lika moderna och älskade idag. Det är i och för sig inte konstigt. I arkitekten Nisse Strinnings skapelse förenas uppfinnarens krav på funktion med estetens känsla för proportioner och detaljer. Klassiska kombinationer som ständigt är lika moderna och aktuella. Bara du vet hur du vill ha det.

String Pocket Britain II

Vägghylla

995:-
Ord. pris: 995:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  String
 • Mått:

  Bredd: 60 cm
  Djup: 15 cm
  Höjd: 50 cm
 • Design:

  Nisse Strinning
 • Material:

  Lackerad valnötsfanérad MDF, blålackerat stål
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Övrigt:

  2 st gavlar, 3 hyllplan.
 • Prod. id.:

  45353
Visa fler produkter
Liknande produkter